Ons blog

Proficiat! U bent nu bij het blog van Website & Webdesign aan gekomen. Op deze plek gaan we proberen u elke maand een nieuw artikel aan te bieden met hierin webdesign gerelateerde informatie. Wij hopen dan ook dat wij u hier regelmatig aan zullen treffen.

Wilt u meer weten over het (laten) maken van een website? Bent u geïnteresseerd in de onderwerpen rondom dit vakgebied? Dan heeft u een reden om hier regelmatig een kijkje te komen nemen op deze webpagina, de startpagina van ons blog.

Wij zullen onderwerpen naar voren halen waarin we u informeren over de do’s & don’ts, updates, ontwikkelingen, trends en nog veel meer over alles wat gerelateerd is aan het webdesign.

Wij wensen u veel leesplezier.

Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG)

Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG)

25 Mei 2018 Zal de Nederlandse Wet bescherming persoonsgegevens (WBP) niet meer van kracht zijn. Vanaf die datum bestaat er alleen de Europese Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) nog. In Europa bekend als General Data Protection Regulation (GDPR).

20 Dagen na de publicatie van het officiële GDPR-document op 4 mei 2016 is de verordening in werking getreden. Echter, er geldt een overgangsperiode tot 25 mei 2018. De WBP is een nationale wetgeving welke dus vervangen wordt door één Europese wetgeving, de AVG.

Lees verder!

Een website (laten) maken

Een website (laten) maken

De titel van dit eerste blog zegt het al. We starten onze serie met een artikel waarin we u uitleggen waar u op moet letten bij een website (laten) maken.

Dit korte verhaal zal de verschillende aspecten samenvatten die overwogen moeten worden bij het (laten) maken van een website. In latere blogs zullen we dit…

Lees verder!