Website & Webdesign - Webshop maken of een webshop beginnen?

U heeft een eigen bedrijf en wilt uw producten online verkopen? Dan heeft u natuurlijk een mooie webshop nodig, een webshop die goed vindbaar is en uw producten bijna vanzelf verkoopt. Uw webshop zelf maken, heeft u daar de tijd en kennis voor? Dan toch maar uw webshop laten maken.

Website & Webdesign - Webshop maken of een webshop beginnen?

U heeft een eigen bedrijf en wilt uw producten online verkopen? Dan heeft u natuurlijk een mooie webshop nodig, een webshop die goed vindbaar is en uw producten bijna vanzelf verkoopt. Uw webshop zelf maken, heeft u daar de tijd en kennis voor? Dan toch maar uw webshop laten maken.

Website & Webdesign maakt uw webshop graag voor u en waarom zou u dat ook niet willen.

Een webshop maken is het handigst om te doen met behulp van een Content Management Systeem (CMS). Zo kunt u veel makkelijker uw producten toevoegen of verwijderen. Bij Website & Webdesign bouwen we met behulp van het CMS WordPress / WooCommerce en bij grote webshops gebruiken we Magento 2. Heeft u, of wilt u, uw webshop met een ander CMS? Geen probleem, ook dan kunnen we een mooie webshop voor u maken.

Ongeacht met welk CMS een webshop gemaakt wordt, er zijn een aantal zaken die altijd nodig zijn:

Website & Webdesign - Domeinnaam
Domeinnaam
Website & Webdesign - Hosting
Hosting
Website & Webdesign - Huisstijl
Huisstijl
Website & Webdesign - Tekst
Teksten
Website & Webdesign - Logo
Logo's & Afbeeldingen
Website & Webdesign - Website design
Website design
Website & Webdesign - CMS installatie
CMS installatie
Website & Webdesign - Template installatie
Template installatie
Website & Webdesign - Plugin
Plugin installatie

Een webshop is eigenlijk een website en een winkel in één. Wij snappen dat u eigenlijk helemaal geen tijd heeft om dit zelf te doen. U kunt uw tijd uiteraard beter besteden aan uw winkel. Daarom nemen wij het maken van een webshop u graag uit handen. Heeft u tekst en afbeeldingen nodig om uw winkel te beschrijven? Ook voor het schrijven van teksten en het maken van foto’s, geen productfoto’s, kunt u bij Website & Webdesign terecht.

Een succesvolle, responsive webshop die goed vindbaar is.

Een webshop die uw producten bijna als vanzelf verkoopt vanaf €799,-

DE WERKWIJZE VAN WEBSITE & WEBDESIGN

Bepalen voorstel

Wij komen graag bij u langs om uw wensen en de bovenstaande benodigdheden allemaal te bespreken. Zo kunnen we ook bepalen waarop ons voorstel gebaseerd moet worden en krijgen wij ook een idee van hoe u uw nieuwe webshop er uit moet komen te zien.

Goedkeuring en aanlevering

Na uw goedkeuring van de ons aanbod, sturen we u een mail toe met daarin een verzoek voor de benodigdheden. Wanneer Website & Webdesign deze benodigdheden binnen heeft gaan wij aan de slag voor u. Zijn uw teksten en/of afbeeldingen aan vernieuwing toe of heeft u nog helemaal geen tekst en afbeeldingen? Als extra dienst kan Website & Webdesign dit ook voor u aanbieden.

Een eerste controle

Na het maken van de eerste opzet volgt er een eerste revisieronde. Van te voren wordt u gevraagd om uw nieuwe website goed te bekijken waarna wij ook een afspraak maken om de eerste opzet te bespreken. Dit kunnen we telefonisch, via Skype of fysiek doen, waar uw voorkeur ligt. Hoe dan ook, het zal onder het genot van een bakkie koffie of thee gaan.
Naar aanleiding van de eerste controle maken we de correcties op de webshop en voegen we eventuele extra functionaliteiten en/of pagina’s toe. Let op, dit kan buiten de afgesproken prijs vallen.

Een tweede controle

Wanneer wij klaar zijn met uw nieuwe webshop volgt er een tweede controleronde. U wordt nogmaals verzocht om uw webshop goed te bekijken,  waarna wij gezamelijk de webshop doorlopen en bespreken. Uiteraard met een heerlijk bakkie koffie of thee.

De webshop live zetten

Wanneer u uw goedkeuring aan de nieuwe webshop heeft gegeven gaan we een afspraak maken om de livegang van de webshop te starten. Bij een livegang wordt uw nieuwe webshop aan het door u opgegeven domeinnaam gekoppeld en zal uw nieuwe webshop voor iedereen die wil bereikbaar worden.

Wat gebeurd er na livegang

Wanneer uw nieuwe webshop eenmaal live is gegaan krijgt u inloggegevens voor de achterkant van uw webshop. Ook is het uiteraard zo dat we bereikbaar blijven om u van advies te voorzien, om vragen te beantwoorden of aanpassingen te maken aan uw webshop. U kunt hiervoor een servicecontract afsluiten of u kunt op basis van ons uurtarief aanpassingen laten doen.