Jouw online aanwezigheid start bij
Website & Webdesign

Een WordPress website
laten maken

Een conversie gerichte webshop of een spetterende WordPress websites  laten maken?
Een Unieke website is er al vanaf  €489,-

Website laten maken met Website & Webdesign

Alles is mogelijk

Een WordPress website laten maken

Wil je een mooie en professionele WordPress website laten maken?
Neem contact met ons op via ons bovenstaande formulier en wij reageren binnen 1 werkdag.

Wil je meer weten over het laten maken van een WordPress website? Scroll snel verder voor meer informatie.

Website laten maken met onbegrensde mogelijkheden

Waarom wil je wel een

WordPress Website laten maken

In deze moderne tijd draait alles om gebruiksgemak. WordPress is een middel waarmee je op een makkelijke en overzichtelijke manier, eventueel zonder codekennis, een website of webshop kunt maken

Rond juli 2020 was 37,8% van alle websites gemaakt met behulp van WordPress. Dit stond gelijk aan een WordPress-aandeel van 63,6% van alle door een CMS gemaakte websites. Dit houd in dat nagenoeg elke hostingdienst een WordPress website kan hosten en ben jij vrij om te gaan en staan met je website, waar je wilt.

WordPress heeft een stijle leercurve, is goed te bij te houden en te onderhouden. Door de enorm grote community zijn WordPress websites ook op elk moment van nieuwe functionaliteiten te voorzien. Zelfs wanneer je zelf geen code-kennis hebt.

Waarom wil je wel een WordPress website laten maken

Nog meer voordelen van WordPress

We hebben je al verteld dat WordPress een stijle leercurve, een grote community en uitbreidbaarheid heeft. Wat kunnen wij je nog meer vertellen om jou te overtuigen van het laten maken van een WordPress website?

Welnu, de ontwikkeling van de techniek achter WordPress, HTML, CSS, PHP en JavaScript, staat niet stil. Dit is niet alleen de techniek achter WordPress maar de drijvende techniek achter alle CMS-en en zelf de drijvende techniek achter CMS-loze websites en webshops. Om deze ontwikkelingen bij te houden, wordt WordPress meer dan maandelijks van updates voorzien. Wat betekend dat plugins ook met grote regelmaat van updates moeten worden voorzien.  Zo blijft je website veilig en snel, ook blijven alle functionaliteiten werkend. Deze updates kun je uiteraard zelf uitvoeren, je kunt dit ook door ons laten doen. Scheelt jou tijd voor de dingen waar jij goed in bent.

Je kunt bij Website & Webdesign een onderhouds abonnement afnemen of ons per opdracht het website onderhoud uit laten voeren.

WordPress zelf is gratis en door de eerder genoemde voordelen zijn de kosten om een website op basis van dit CMS op te zetten  relatief laag. Je bent  daarbij dus niet afhankelijk van je webbouwer

Een WordPress website laten maken

Dit kunnen wij voor jou betekenen

Het lijkt zo makkelijk en het wordt in verschillende reclames ook zo voorgeschoteld. ‘Je website in 3 stappen’, ‘In 3 minuten je website online’ of ‘Je website in een dag’. Niets is minder waar om een goede en succesvolle website te realiseren. Afstemming op doelgroep, gebruik van kleuren, gebruik van techniek, behoud van laadtijd, juiste teksten, noem het maar op.

Een website maken wij in principe niet vanuit een demo of template. De website die wij voor jou realiseren is er een die uniek is, obv van wat jij wilt vertellen aan jouw potentiële klanten. Zo is jouw digitale visitekaartje niet alleen uniek maar ook volledig afgestemd op jouw boodschap. Neem eens een kijkje in ons portfolio om te zien.

Bijna alle websites die wij maken, maken wij in WordPress. Hiermee geven wij jou de keuze om je website zelf bij te houden en te onderhouden of dit uit te besteden aan ons. Daarbij is de technische basis van WordPress optimaal voor een goede positie in de zoekresultaten van bijvoorbeeld Google.

Die goede technische basis zetten wij voort bij de realisatie van jouw website. Wij letten dan al op diverse SEO-factoren, hierdoor krijg je niet alleen een mooie website maar ook een die al goed scoort bij oplevering. Wil je de laadtijd verder verbeteren of hoger laten scoren in de zoekresultaten van Google? Ook dan is Website & Webdesign er voor jou.

En dan de hamvraag

Wat kost een WordPress website laten maken?

Dat is een goede vraag waar geen eenduidig antwoord op is. Wel kun je zeggen voor elk budget en voor elk doel kun je een WordPress website laten maken.
Je kunt bij ons voor een One-pager al terecht vanaf €439,-. Wil je een website met meerdere pagina’s of iets meer functionaliteit, wordt er een vanaf prijs gerekend van €589,-. Wil je helemaal los gaan? Ja, dan gaan kijken we toch al naar een vanaf prijs van €899,-.
Uiteraard kunnen wij uw website ook optimaliseren waardoor wij uw website sneller maken en zoekmachine optimalisatie toepassen waarmee u hoger ‘in Google’ komt. Ook dan komen er extra kosten bij het maken van een website.
Kijk bij onze tarieven wat een website maken kost bij Website & Webdesign.

Zij gingen jou voor

Ons eerdere werk

Een kleine greep van mooie websites en webshops uit ons portfolio. Wilt u meer van onze creativiteit zien en ontdekken wat wij voor u kunnen betekenen? Bekijk onze portfolio pagina voor een volledig overzicht. Wilt u hier ook tussen komen te staan? Neem dan contact op met Website & Webdesign!

Bellen, Mail, Whatsappen

Wij komen graag in contact met jou