null

U heeft een eigen bedrijf? Dan wilt u natuurlijk online vindbaar zijn. Een van de manieren om op het internet aanwezig te zijn is met behulp van een eigen website. Maar hoe gaat u dat doen? U gaat zelf een website maken of gaat u toch maar een website laten maken?

Een Website maken

null

U heeft een eigen bedrijf? Dan wilt u natuurlijk online vindbaar zijn. Een van de manieren om op het internet aanwezig te zijn is met behulp van een eigen website. Maar hoe gaat u dat doen? U gaat zelf een website maken of gaat u toch maar een website laten maken?

Bij Website & Webdesign maken wij graag uw website voor u en waarom zou u dat ook niet willen.

Een website maken kan op verschillende manieren. U kunt dit doen met behulp van een Content Management Systeem (CMS) of ‘gewoon’ door zelf te coderen. Bij Website & Webdesign bouwen we met behulp van een CMS, bij voorkeur het CMS WordPress. Heeft u zelf een voorkeur voor een CMS, geen probleem. Ook dan kunnen we uw website voor u maken.

Ongeacht hoe een website gemaakt wordt, er zijn een aantal zaken die altijd nodig zijn.:

Website & Webdesign - Domeinnaam
Domeinnaam
Website & Webdesign - Hosting
Hosting
Website & Webdesign - Huisstijl
Huisstijl
Website & Webdesign - Tekst
Teksten
Website & Webdesign - Logo
Logo's & Afbeeldingen
Website & Webdesign - Website design
Website design
Website & Webdesign - CMS installatie
CMS installatie
Website & Webdesign - Template installatie
Template installatie
Website & Webdesign - Plugin
Plugin installatie

Wij snappen het dat u van deze opsomming een beetje duizelig wordt maar het valt allemaal best wel mee. Wat niet meevalt, is tijd. Iedereen die je tegenwoordig spreekt heeft het druk. Wat is er dan mooier dan dat wij het werk van een website bouwen u uit handen nemen. Ook voor het schrijven van teksten en het maken van foto’s kunt u bij Website & Webdesign terecht.

Een volledig ingerichte, responsive website en ook nog goed vindbaar.

Een fantastische website vanaf €489,-

DE WERKWIJZE VAN WEBSITE & WEBDESIGN

Bepalen voorstel

De bovenstaande benodigdheden zullen allemaal besproken worden in een eerste gesprek waarin we bepalen waarop ons voorstel gebaseerd moet worden. Hierbij krijgen wij ook een idee van hoe u graag wilt hoe uw nieuwe website er uit komt te zien.

Goedkeuring en aanlevering

Na uw goedkeuring van de offerte, sturen we u een mail toe met daarin een checklist voor de benodigdheden. Wanneer deze benodigdheden binnen zijn gaan wij voor u aan de slag. Heeft u geen teksten of afbeeldingen of vind u dat deze aan vernieuwing toe zijn? Als extra service kunnen wij dit ook voor u aanbieden.

Een eerste controle

Na het maken van de eerste opzet volgt er een eerste revisieronde. U wordt gevraagd om de nieuwe website goed te bekijken waarbij wij ook een afspraak maken om deze eerste opzet te bespreken. Dit kan telefonisch, via Skype of fysiek. Hoe dan ook, het zal onder het genot van een bakkie koffie of thee gaan.
Naar aanleiding van deze eerste controle en de eerdere gesprekken maken we de correcties op de website en voegen we eventuele extra functionaliteiten en/of pagina’s toe.

Een tweede controle

Wanneer wij klaar zijn met uw website volgt er een tweede revisieronde. U wordt hiervoor wederom gevraagd om uw website goed te bekijken waarna wij de website gezamelijk gaan bekijken en bespreken. Ook nu met een heerlijk bakkie koffie of thee.

De website live zetten

Bij uw goedkeuring gaan we een afspraak maken om de nieuwe website live te zetten. Hierbij wordt de nieuwe website aan uw domeinnaam gekoppeld en wordt uw nieuwe website voor iedereen zichtbaar.

Wat gebeurd er na livegang

Wanneer uw nieuwe website live is gegaan krijgt u, in het geval van een website op basis van een CMs, inloggegevens voor de achterkant van uw website. Ook blijven we uiteraard altijd tot uw beschikking voor het beantwoorden van vragen, het geven van advies of het aanpassen van uw website. Dit kan aan de hand van een servicecontract dat u heeft afgesloten of middels een uurtarief.