Beoordeel zelf

Mooi is natuurlijk een relatief begrip en is afhankelijk van de tijdsgeest waarin de website is gemaakt. Daarnaast moet een website of webshop natuurlijk functioneel en overzichtelijk zijn waarbij de site leads of verkopen voor u op moet leveren. In beide gevallen zullen wij met u bespreken wat zowel mooi als functioneel is om een website naar wens te krijgen.

Hier vind u een kleine greep van de websites en webshops uit ons portfolio. Wilt u meer van onze creativiteit zien en ontdekken wat wij voor u kunnen betekenen? Bezoek dan onze portfolio pagina voor een volledig overzicht van wat wij tot nog toe gedaan hebben.

Wilt u hier ook tussen komen te staan? Of wilt u verder geïnformeerd worden over wat er bij een nieuwe site komt kijken? Neem dan contact op met Website & Webdesign!

Meer dan mooie websites

Naast het maken van nieuwe websites kunt u bij ons ook terecht voor het laten maken van webshops, zoekmachine optimalisatie (SEO), beheer en onderhoud van uw website of webshop, verbetering van de laadtijd, hosting en meer.

Het kan natuurlijk gebeuren dat u deze werkzaamheden toch (deels) zelf wilt uitvoeren, wat wij gezien het leuke werk goed begrijpen. Wanneer u er dan niet uitkomt kunt u evengoed uw vragen aan ons stellen.

Wij bieden ideale oplossingen voor de startende ondernemers, freelancers, ZZP-ers en uiteraard ook het Midden & Klein bedrijf.

Wanneer is een website mooi?

Een website wordt over het algemeen als mooi beschouwd wanneer deze rustig overkomt. Een juist gebruik van lettertype, kleur, afbeeldingen en consistentie kan hier al voor zorgen. In alle gevallen moet de pagina een goede leesbaarheid hebben.
Naast ‘Wat het oog wil’ speelt gebruikservaring ook mee wanneer u over een mooie websites spreekt.

Op zoek naar een mooie, functionele website?

Een responsive website vanaf €489,-