Snelle laadtijden

Website optimalisatie

Een vlotte website is onderdeel van een goede user experience

Website laten maken met Website & Webdesign

Meer dan alleen webshops maken

Website optimalisatie

Website optimalisatie is niet alleen belangrijk voor SEO

‘Website optimalisatie’ is een veel gebruikte zoekopdracht binnen Google. Dit heeft er voor gezorgd dat de term vrij snel 'gekaapt' is door de SEO-wereld. De bijkomende reden is dat de laadsnelheid van webpagina’s, naast een goed doordacht design, cruciaal is voor de gebruiksvriendelijkheid van websites. Hoe langer de laadtijd van een website, hoe meer bezoekers zullen afhaken. Dit is een van de redenen dat Google de laadtijd van een website als één van de 200 rankingfactoren ziet in de organische zoekresultaten. Een hoge laadsnelheid is absoluut goed voor de gebruikerservaring en hiermee kun je je concurrentie te snel af zijn.

Wil je een korte laadtijd voor je website krijgen, dan ben je afhankelijk van veel onderdelen. Afbeeldingen, lettertype(n), hosting, caching, je kunt het zo gek niet bedenken. Alles wat ingeladen moet worden, en hoe het ingeladen wordt, is van invloed. Om dit goed te kunnen meten gebruiken wij de online tools GT-Metrix en Pingdom. Deze tools geven duidelijke meetresultaten weer waarna we websites kunnen optimaliseren.

Wanneer je de laadtijd van jouw website door ons wilt laten verbeteren nemen we een status af voordat we aan het werk gaan. Ook nemen we de status af nadat we onze werkzaamheden hebben uitgevoerd. Daarbij laten we je weten welke werkzaamheden we op je website hebben uitgevoerd.
Uiteraard maken we ook een backup van je website voordat we de laadtijd van je website optimaliseren. Zo kunnen we altijd terug naar de before-status.

Ga jij voor snelheid?

Dan is Website & Webdesign jouw partner

Wat wij bedoelen

Onze eerdere websites

Een kleine greep uit ons portfolio van websites die wij vooruit geholpen hebben. Wilt u meer van ons zien of  ontdekken wat wij nog meer voor u doen? Bekijk onze portfolio pagina voor een volledig overzicht.

Wilt u de laadtijd van uw website ook verbeteren? Neem dan contact op met Website & Webdesign!

De weg naar resultaat

Dit is onze werkwijze

Analyse voor zoekmachine optimalisatie

Analyse

Afnemen beginstatus en zien wat zou er verbeterd moet worden aan de website.

Aanleveren van .... tekst, afbeeldingen, linkprofiel

Backup & overleg

We bespreken de gevonden punten , bepalen wat te doen en maken een backup

Aan het werk

HIer laten we de magie het werk doen.

Website optimalisatie is niet alleen belangrijk voor SEO

Nazorg

Controle, overleg en bijsturen

Bellen, Mail, Whatsappen

Wij komen graag in contact met jou