Bent u een starter en heeft u een website nodig of is het webdesign van uw website niet meer van deze tijd? Dan heeft u een nieuwe website nodig, een website met uw identiteit, met uw karakter. Klik dus niet weg maar neem de tijd om dit artikel door te lezen en te kiezen voor een website met WordPress webdesign.

Wat is WordPress Webdesign?

WordPress is een van de vele Content Management Systemen, CMS, waarmee u op een handige manier een website kunt maken, onderhouden en ook up-to-date houden. Je hoeft in principe geen kennis van de onderliggende technieken te hebben, hoewel je dat wel flexibeler met design en functionaliteiten maakt. WordPress geeft u een groot gebruikersgemak.

Waarom kiezen voor WordPress Webdesign?

Op het moment van schrijven, februari 2019, zijn ruim 32% van alle websites en webshops gemaakt met WordPress. Binnen de websites en webshops die gebouwd zijn met een Content Management Systeem (CMS) is dit percentage bijna 60%. Wij durven dus wel te zeggen dat WordPress populair is. Wat maakt WordPress dan zo populair?

 • WordPress is gratis,
 • WordPress wordt gesteund door een grote community van ontwikkelaars,
  • Dit betekend dat WordPress continu doorontwikkeld en dus verbetert wordt. Ook is er heel veel documentatie over WordPress te vinden op het internet.
 • Er zijn veel gratis en betaalde thema’s voor WordPress.
 • Er zijn veel gratis en betaalde plugins voor WordPress,
 • WordPress is SEO-technisch al goed ingericht,
 • WordPress is makkelijk in gebruik,
 • Bij verhuizing van hosting kunt u uw website gemakkelijk mee verhuizen en zit u niet vast aan een dienst met een huisgemaakte CMS.

Er kleven natuurlijk niet alleen voordelen aan de populariteit van WordPress, nadelen zijn er uiteraard ook.

 • Niet alle thema’s zijn optimaal in elkaar gezet,
  • Hierdoor wordt het gebruik van WordPress minder handig of kan de laadtijd van je website minder goed zijn dan van een thema dat wel goed gebouwd is.
 • Niet alle plugins zijn even functioneel of zelfs over-functioneel,
  • Ook hier komt de laadtijd van de website in het geding. Slecht gebouwd of teveel functies zorgen ervoor dat een plugin teveel resources aanspreekt en de laadtijd negatief beinvloed.
 • Hackers vallen websites nog wel eens aan.
  • Gelukkig wordt WordPress regelmatig geupdate en wapent je hostingpartij je ook tegen ongewenste activiteiten.

WordPress Webdesign

 • Website & Webdesign - Een offerte aanvragen bij ons

  Offerte aanvraag

  Bij dit eerste gesprek wilt u natuurlijk weten wat het kost om een WordPress website webdesign te laten maken die geheel naar wens is. Hiervoor willen wij uw wensen en verwachtingen weten en is er een eerste kort gesprek over wat in onze ogen handig dan wel nodig is.

 • Intake gesprek WordPress Webdesign - Website & Webdesign

  Intake gesprek

  U heeft besloten uw website door ons te laten maken. Binnen het kader van wat er met het offerte gesprek besloten is gaan we verder in op wat uw wensen zijn. We kijken niet alleen naar wat u mooi vindt, we moeten natuurlijk ook bekijken wat functioneel is. Uiteraard ook vice versa, iets wat als een leuke gadget op uw website lijkt kan uw website enorm vertragen. Gelukkig heeft u voorbeelden te over en wij ideeën teveel.

 • Materialen aanleveren voor een mooi WordPress Webdesign - Website & Webdesign

  Aanleveren matrialen

  Bij het offerte gesprek is in overleg wordt besloten of uzelf afbeeldingen en teksten aanlevert of dat wij die voor u maken. In beide gevallen is het tijd om deze ‘materialen’ te verzamelen om aan de slag te kunnen gaan met uw nieuwe website.

 • De eerste opzet van een mooi WordPress Webdesign - Website & Webdesign

  Een eerste opzet

  Het echte werk gaat beginnen. Wij maken de eerste opzet van de website in WordPress. Wanneer wij een aantal pagina’s gedaan hebben vragen we u naar dit design te kijken en daarbij uw mening. Wederom bespreken we waarop gekozen is voor dit WordPress design.

 • Revisieronden ivm met een mooi WordPress Webdesign - Website & Webdesign

  Revisieronden

  Na het gesprek over de eerste opzet zijn wij met de aantekeningen in de hand verder gegaan. Er zijn twee revisieronden waarop u ons kunt bijsturen en wij met u in gesprek gaan over waarom keuzes gemaakt zijn. Uiteraard kunt u tussendoor ook uw vragen en opmerkingen kwijt aan ons, maar om voortgang in de bouw van uw website te houden is het handiger om dit georganiseerd te doen.

 • De oplevering van een mooi WordPress Webdesign - Website & Webdesign

  Oplevering

  Wanneer we alle vragen, opmerkingen en verbeterpunten verwerkt hebben lopen we samen de website nog een keer door. Testen alle functionaliteiten en kijken of de website overal goed toont. Vervolgens zullen wij de website optimaliseren op laadtijd om uw bezoekers een zo fijn mogelijke gebruikers ervaring te geven.

 • De nazorg van een mooi WordPress Webdesign - Website & Webdesign

  Nazorg

  Het kan natuurlijk altijd dat u achteraf nog wat mist aan uw website of dat u het onderhoud van uw website toch liever uit handen geeft. Geen probleem, Website & Webdesign maakt niet alleen uw website. Desgewenst onderhouden wij deze ook voor u of maken de gewenste toevoegingen en dat allemaal voor een gereduceerd tarief.

Een volledig ingerichte, responsive website en ook nog goed vindbaar.

Een website vanaf €489,-

Meer WordPress Webdesign

Een kleine greep van mooie websites en webshops uit ons portfolio. Wilt u meer van onze creativiteit zien en ontdekken wat wij voor u kunnen betekenen? Bekijk onze portfolio pagina voor een volledig overzicht.

Wilt u hier ook tussen komen te staan? Neem dan contact op met Website & Webdesign!