SEO, zoekmachine optimalisatie, online vindbaarheid, het zijn allemaal termen met eenzelfde doel, hoger in de zoekresultaten van de grote zoekmachines te komen. Zoekmachines zoals Google, Bing, Yahoo!. Hierdoor komen er meer bezoekers naar uw website of webshop waardoor uw kansen op hogere inkomsten toenemen.

Zoekmachine optimalisatie bestaat uit meerdere onderdelen. Laadtijd van de website, keywords, interne links, externe links, linkbuilding, duidelijke url’s, blijven bezoekers op uw website en ga zo nog maar door. Voor al deze onderdelen heeft Website & Webdesign een oplossing.

Elke website die wij voor u maken, leveren wij standaard op met de gratis Yoast SEO-module. Met behulp van deze module kunt u elke pagina optimaliseren voor de bekendste zoekmachines zoals Google, Bing en Yahoo!. Dit optimaliseren gaat echter niet zomaar. Er zal veel tijd gaan zitten in vooronderzoek en ook de uitvoering zelf. Website & Webdesign kan al vanaf €40,- (excl. BTW) per uur voor u zoekmachine optimalisatie uitvoeren. Wij onderzoeken dan welke zoekwoorden het meest gebruikt worden, wij melden u aan bij de zoekmachines, verwerken de juiste woorden op de juiste plek, etc … We zorgen dat alle lichten op groen gaan staan.

Overigens is het raadzaam om regelmatig met zoekmachine optimalisatie bezig te zijn. Wilt u uitgebreider met Yoast aan de gang gaan is het raadzaam om voor Yoast Premium te kiezen. Momenteel kost Yoast Premium €100,- incl. per jaar.
* Prijs afhankelijk van Yoast zelf

Een ander onderdeel van SEO is de laadtijd van uw website. Om de laadtijd te meten gebruiken wij GT-Metrix. Wanneer u de laadtijd van uw site wilt laten verbeteren nemen we een status af voordat we aan het werk gaan en de status nadat we onze werkzaamheden hebben uitgevoerd.

Echter, het belangrijkste onderdeel van zoekmachine optimalisatie is en blijft de content van uw website. Weet u bezoekers naar uw website te lokken en ze blijven heerlijk door uw website browser is dat voor Google een signaal dat de bezoeker gevonden heeft wat hij of zij zocht. Goede pakkende teksten, een duidelijke opmaak en heldere aan het onderwerp gerelateerde afbeeldingen zijn dan vereist.

Wilt u in gesprek met ons over uw vindbaarheid?