Verfhandel Van Laar

De webshop van Verfhandel Van Der Laar in verschillende formaten

Verfhandel Van Laar

Verfhandel Van Laar is een familiebedrijf in Den Haag met 2 filialen en een webshop. U kunt bij hen terecht voor verf, behang, accessoires en uiteraard uitstekend advies.

Over dit project

Daar de bestaande webshop geïnfecteerd was geraakt met een virus en daardoor niet meer online stond was er een nieuwe webshop nodig. Deze moest zoveel mogelijk op de vorige lijken.

Het probleem was alleen dat deze offline was gehaald. Het supportteam van Hetkanbeteronline in Lelystad heeft oude bestanden en database overgezet op een stand-alone werkplek. Zelf hebben we met behulp van klantgesprekken en het internetarchief een beeld gekregen van hoe de vorige website toonde en functioneerde.
Het samenstellen van de importbestanden ging uiteraard moeizamer. Artikelen die niet meer in het assortiment zaten moesten eruit, afbeeldingen die niet meer gekoppeld waren aan artikelen. Daarbij hebben we de hele import van begin af opnieuw op moeten bouwen.

Een leuke uitdaging waren de productpagina’s. Hierin was het de bedoeling dat er een keuze afhankelijk productkeuze gemaakt kon worden op basis van soort verf en inhoud.
Kijk hieronder of u vind dat wij geslaagd zijn in de opdracht of bezoek de webshop Verfhandel Van Laar.

Wilt u meer over Website & Webdesign weten, neem dan contact met ons op. Wij zullen u graag te woord staan.

Onze projecten
Nieuwste berichten

Bellen, Mail, Whatsappen

Wij komen graag in contact met jou