Online vindbaar zijn, dat wil je

SEO - Haarlem

Gebruik van juiste zoekwoorden, snelle laadtijden, Google Maps, goed linken, gebruiksgemak en juiste informatie

Website laten maken met Website & Webdesign

Meer dan alleen websites maken

SEO - Haarlem

SEO, zoekmachine optimalisatie, online vindbaarheid, het zijn allemaal termen met eenzelfde doel, hoger in de zoekresultaten van de grote zoekmachines te komen. Zoekmachines zoals Google, Bing, Yahoo!. Hierdoor komen er meer bezoekers naar uw website of webshop waardoor uw kansen op hogere inkomsten toenemen.

Instellen Google Analytics, Google Search Console en Google Tagmanager

SEO, zoekmachine optimalisatie, online vindbaarheid, het zijn allemaal termen met eenzelfde doel, hoger in de zoekresultaten van de grote zoekmachines te komen. Zoekmachines zoals Google, Bing, Yahoo!. Hierdoor komen er meer bezoekers naar uw website of webshop waardoor uw kansen op hogere inkomsten toenemen.

Zoekmachine optimalisatie bestaat uit meerdere onderdelen. Laadtijd van de website, keywords, interne links, externe links, linkbuilding, duidelijke url’s, blijven bezoekers op uw website en ga zo nog maar door. Voor al deze onderdelen heeft Website & Webdesign een oplossing.

Elke website die wij voor u maken, leveren wij standaard op met de gratis Yoast SEO-module. Met behulp van deze module zou u zelf al aan de slag kunnen. Yoast geeft u richtlijnen om zelf elke pagina te optimaliseren voor de bekendste zoekmachines zoals Google, Bing en Yahoo!. Dit optimaliseren gaat echter niet zomaar. Er zal veel tijd gaan zitten in vooronderzoek en ook de uitvoering zelf gaat niet 1-2-3.
Website & Webdesign kan al vanaf €35,- (excl. BTW) per uur voor u SEO uitvoeren. Met behulp van onze tool onderzoeken wij dan welke zoekwoorden het meest gebruikt worden, wij melden u aan bij de zoekmachines, verwerken de juiste woorden op de juiste plek, etc … We zorgen dat alle lichten op groen gaan staan.

Overigens is het raadzaam om regelmatig met zoekmachine optimalisatie bezig te zijn. Trends zijn tijdsafhankelijk, uw concurrentie staat niet stil en uw eigen bedrijf, in of om Haarlem, uiteraard ook niet.

Een ander onderdeel van SEO is de laadtijd en de ‘technische status’ van uw website. Om deze te meten gebruiken wij GT-Metrix en Google Lighthouse. Wanneer u de laadtijd en de technische status van uw site wilt laten verbeteren nemen we een pre-status af voordat we aan het werk gaan en een after-status nadat we onze werkzaamheden hebben uitgevoerd.

Echter, het belangrijkste onderdeel van zoekmachine optimalisatie is en blijft de content van uw website. Weet u bezoekers naar uw website te lokken en blijven ze heerlijk door uw website browsen? Dat is voor Google een signaal dat de bezoeker gevonden heeft wat hij of zij zocht. Goede pakkende teksten, een duidelijke opmaak en heldere, aan het onderwerp gerelateerde afbeeldingen zijn dan vereist.

Wilt u in gesprek met ons over uw vindbaarheid?

Jouw website online vindbaar in Haarlem?

Dat kan met SEO Haarlem van Website & Webdesign

De weg naar resultaat

Dit is onze werkwijze

Analyse voor zoekmachine optimalisatie

Analyse

Wat zou er verbeterd / veranderd moeten worden aan de website. Wat wil je, wat kan er.

Overleg en aanlevering - Zoekmachine optimalisatie

Overleg & Aanlevering

Welke zoekwoorden wil je gevonden worden, welke zijn handig / efficiënt.

Aanleveren van .... tekst, afbeeldingen, linkprofiel

Aanlevering linkprofiel

Welke verwijzingen zijn er naar jouw website, welke verwijzingen zijn er naar jouw concurrrenten.

Instellen Google Analytics, Google Search Console en Google Tagmanager

Google

Opzetten Google Analytics, Search Console en Tagmanager

Aan het werk

We gaan de overeengekomen werkzaamheden uitvoeren

Website maken is één van de services die Website & Webdesign uitvoert

Nazorg

Controle, overleg en nazorg

Wat wij bedoelen

Onze eerdere projecten

Een kleine greep uit ons portfolio van websites die wij vooruit geholpen hebben. Wilt u meer van ons zien en ontdekken, wat wij voor u kunnen betekenen? Bekijk onze portfolio pagina voor een volledig overzicht.

Wilt u hier ook tussen komen te staan? Neem dan contact op met Website & Webdesign!

Bellen, Mail, Whatsappen

Wij komen graag in contact met jou