Website & Webdesign - Responsive Kristal-Glas

Kristal-Glas

Het doel van dit project is het maken van een nieuwe webshop ter vervanging van de al bestaande webshop. De bestaande webshop zag er opzich nog netjes uit maar ietsjes gedateerd.

Bij het realiseren van deze webshop hoorde ook het overnemen van de hosting de webshop.

  • CMS : Magento 1.9
  • Theme : Fortis Ultimo
  • Bestaande afbeeldingen
  • Bestaande teksten
  • Product export / import zelf maken
  • Mailchimp account
  • Feedback Company account

Over Kristal-Glas

De eerste kennismakingen met Kristal-glas, Patrick de Keijzer, waren telefonische gesprekken. Patrick, gedreven en gepassioneerd met kristal en glas, is een druk man en altijd bezig. Zeker een keer in de week vond er wel een telefoongesprek plaats over de voortgang van zijn nieuwe webshop en werden de plussen en minnen besproken over de staat van de nieuwe webshop. Ook is Patrick een aantal keer langs geweest bij Hetkanbeteronline in Lelystad waar Website & Webdesign destijds voor werkte. Voor elk van die gesprekken was Patrick minstens zo goed voorbereid als wij dat waren. Documenten met verbeterpunten, voorbeelden van andere websites, nieuwe teksten, nieuwe wensen, alles werd meegenomen.

De webshop Kristal-Glas is eigenlijk niet alleen een webshop maar tegelijkertijd ook een informatieve website. Er is veel informatie geplaatst over glaskunstenaars en glasblazers, historie, evenementen, merken en locaties. Dit alles maakte de totstandkoming van deze webshop een langdurig traject maar wel één met plezier en genoegdoening. Een project dat zeer mooi staat in de portfolio van Website & Webdesign.
Het vullen van de webshop is gedaan middels een export vanuit de vorige webshop en een import naar de nieuwe. Zo ook de verkoopgeschiedenis en het klantenbestand.

Naast het exporteren en importeren van de producten hebben we Kristal-Glas ook aangesloten op de nieuwsbriefdienst Mailchimp, de webshop reviewdienst Feedback Company en social media Facebook.

Kijk hieronder naar de metamorfose of bezoek de webshop Kristal-Glas. Wilt u meer over ons weten, neem contact op. Wij zullen u graag te woord staan.