Kristal Glas

De webshop van Kristal Glas

Kristal glas

Uit de as van Thomas Cook, de eerste twee hotels van een nieuwe keten OKU hotels. Dan heb je uiteraard een mooie presentatie website nodig.

OKU is een Japans woord, afgeleid van een concept dat “innerlijke ruimte” betekent. Deze 5-sterren hotels zijn minimalistisch opgezet, bedoeld voor uw volledige rust en voor personen vanaf 16 jaar.

Over dit project

Kristal-glas wordt geleidt door Patrick de Keijzer. Een gedreven en gepassioneerd man, gek met kristal en glas, altijd druk en altijd bezig.

De webshop Kristal-Glas is eigenlijk niet alleen een webshop geworden maar tegelijkertijd ook een informatieve website. Er zijn veel pagina’s geplaatst over glaskunstenaars en glasblazers, historie, evenementen, merken en locaties. Dit alles maakte de totstandkoming van deze webshop een langdurig traject maar wel één met plezier en genoegdoening. Een project dat zeer mooi staat in de portfolio van Website & Webdesign.

Naast het exporteren en importeren van de producten hebben we Kristal-Glas ook aangesloten op de nieuwsbriefdienst Mailchimp, de webshop reviewdienst Feedback Company en social media Facebook. De webshop is gemaakt in Magento.

Onze projecten
Nieuwste berichten

Bellen, Mail, Whatsappen

Wij komen graag in contact met jou