Door Website & webdesign

Een responsive overzicht van berry-good.nl

Het doel van dit project

Het doel van dit project is het maken van een nieuwe website ter vervanging van de al bestaande en gedateerde website. Alsook het overzetten van de website naar een andere hosting provider.

De middelen van dit project

  • Bestaande teksten
  • Bestaande afbeeldingen
  • Bedrijfskleuren
  • Er was geen logo

Een korte omschrijving van dit project

De eigenaar van Autorijschool Berry-Good in Diemen is Berry Swart. Berry is een gezellige Amsterdamse man die na een drukke periode de zichtbaarheid van zijn autorijschool Berry-Good.nl op het web wilde vernieuwen. De website bestond al zeker vanaf 2010 en had, op wat aanpassingen van afbeeldingen en prijzen, geen echte stijl verandering ondergaan.

Het doel was simpel, aldus Berry. Berry wil een simpele maar wel moderne website die makkelijk gevonden kan worden. De teksten en afbeeldingen mochten, waar nodig en nuttig, overgenomen worden. Nieuwere afbeeldingen worden opgeleverd door Berry, een logo was niet nodig. Mocht er meer tekst nodig zijn levert Berry deze ook aan.

Gedurende het project hebben Berry en wij meerdere prettige gespreken gevoerd over wat Berry mooi en wat wij handig vonden. Gedurende dit proces zijn wij gezamelijk tot de website gekomen die Berry voor ogen had. Nadat Berry van een heerlijke vakantie genoten had is er nog één keer een revisiegesprek geweest waarna de klant de website helemaal geweldig vond.

Bezoek de website

www.berry-good.nl

Website & Webdesign - Portfolio - Hoe zag Berry-Good.nl eruit voordat wij een nieuwe website gemaakt hadden

Sta met de muis op de afbeelding om een voor-na effect te zien.